Wil jij bij ons werken? Dat kan!

Geplaatst op 24 January 2023

Wij zoeken per direct een kwaliteitscoördinator voor 24 tot 32 uur per week. Je wordt hét aanspreekpunt voor onze docenten en de beroepsverenigingen van de GGZ (geestelijke gezondheidszorg).

Forta Opleidingen is ontstaan als opleidingstak van de FortaGroep, een reguliere GGZ instelling voor mensen met psychische en psychiatrische klachten. Inmiddels is Forta Opleidingen uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut waarbij evidence based behandelmethoden centraal staan. Wij bieden post-HBO en postacademische scholing aan individuen en instellingen.

Als kwaliteitscoördinator opleidingen ben jij verantwoordelijk voor het lesmateriaal. Veel van onze opleidingen zijn geaccrediteerd door beroepsverenigingen, een waarborg voor de kwaliteit en praktische toepasbaarheid. Onze docenten geven les aan de hand van een geaccrediteerd draaiboek en krijgen toegang tot verschillende materialen om het docentschap makkelijker te maken. Als kwaliteitscoördinator ben jij verantwoordelijk voor het compleet en up-to-date houden van dit lesmateriaal en zorg je voor de tijdige erkenning bij de beroepsverengingen.

Lees hier alles over de invulling van de functie en wat wij van jou en jij van ons kunt verwachten!

Hebben wij je interesse gewekt?
Neem dan contact op met Vivianne Janson. Zij is bereikbaar via 06-36220531 – janson@forta.nl