Maatwerk & incompany

Forta Opleidingen geeft graag bij jullie op kantoor of op een andere inspirerende locatie trainingen & opleidingen!

Trainingen en Opleidingen incompany

Zijn er binnen jouw organisatie meerdere collega’s of medewerkers met ongeveer dezelfde leervraag? Informeer dan naar de mogelijkheden voor een incompany opleiding! Forta Opleidingen geeft graag bij jullie op kantoor of op een andere inspirerende locatie trainingen en opleidingen. Ons bestaande opleidingsaanbod kan vrijwel allemaal incompany worden georganiseerd of we maken samen een training of opleiding op maat: afgestemd op jullie eigen leerbehoefte, praktijk en doelstellingen.

De groepsgrootte van incompany opleidingen varieert vaak en is van verschillende factoren afhankelijk. Vanaf ongeveer 8 personen kan een incompany interessant worden. Informeer vooral wat voor jouw team of groep mogelijk is. 

Uitgangspunten

  • De docent kan het lesprogramma aanpassen op jullie leerbehoefte, organisatie & wensen
  • Jullie kunnen vragen en cases vanuit de eigen organisatie inbrengen
  • De inhoud van de training is direct toepasbaar op de eigen werksituatie
  • Specifieke accreditatie wensen zijn op aanvraag mogelijk
  • De medewerkers en collega’s leren van elkaar in de groep
  • Het is praktisch op eigen locatie, dat scheelt weer reistijd
  • Online mogelijkheden zijn ook bespreekbaar!

Schakel Forta Opleidingen in en bouw zo aan de expertise binnen jouw eigen organisatie om de beste zorg te blijven bieden!

Opleidingsadvies en groepsinschrijvingen

Soms zijn er binnen jouw organisatie meerdere medewerkers met ongeveer dezelfde leervraag. Als het een kleine groep betreft dan is het organiseren of op maat ontwikkelen van een opleiding of training niet altijd een optie, toch gaan we graag met jullie in gesprek. We kijken naar jullie overkoepelende doelstellingen en leerbehoeften en adviseren vervolgens over een passende training of opleiding uit ons reguliere aanbod. Forta Opleidingen organiseert honderden opleidingen per jaar en met een klein groepje aansluiten kan dan zeker een voordeel opleveren!

Bekijk hier ons actuele aanbod!

Informeer naar de mogelijkheden van een groepsinschrijving of vraag ons om opleidingsadvies.

“We hebben als team niet alleen heel veel geleerd, maar hebben elkaar ook weer eens op een andere manier meegemaakt en veel lol gehad!”

Neem contact op

Heb je vragen over groepsinschrijvingen of wil je een incompany offerte ontvangen? Neem dan contact op via de mail, of bel ons even.