Coronavirus COVID-19 (update 29-09-2020)

Geplaatst op 29 September 2020

Naar aanleiding van de persconferentie van 28 september jl. heeft Forta Opleidingen besloten om, waar mogelijk, alle geplande lessen in ieder geval tot en met 20 oktober online door te laten gaan. Dit om onze maximale verantwoordelijkheid te nemen binnen de richtlijnen en adviezen van de overheid om Corona onder controle te krijgen.

De afgelopen periode heeft laten zien dat, met de inzet en creativiteit van alle betrokken partijen, in de online lessen de kwaliteit gewaarborgd kan worden. We hebben er het volste vertrouwen in dat we dit de komende (hopelijk korte) periode samen wederom voor elkaar krijgen.

Volg of geef jij les in de periode tussen 30 september en 20 oktober, dan zul je snel bericht van ons krijgen voor verdere instructies. Uiteraard mag je ook contact met ons opnemen als we je nog niet hebben bereikt. Voor lessen die na 20 oktober plaatsvinden, zullen we ons beleid tegen die tijd opnieuw herzien en een ieder hierover informeren.

We danken iedereen die hierbij betrokken is voor het vertrouwen en de medewerking. Samen maken we het beste van deze situatie!

Team Forta Opleidingen