Nieuwe, Unieke Opleiding: Behandeling van PTSS met Exposure en EMDR bij PSYTREC

Geplaatst op 17 July 2019

Leren van de beste: opleiding Exposure en EMDR bij PSYTREC

Sinds kort werkt Forta Opleidingen samen met PSYTREC. Samen organiseren we een nieuwe opleiding; Behandeling van PTSS met Exposure en EMDR. PSYTREC is hét expertise centrum voor de behandeling van (complexe) post-traumatische stressstoornis. In hun INTENSIVE5® – en INTENSIVE8®-PTSS-behandelprogramma’s worden cliënten intensief, kortdurend en effectief behandeld met een combinatie van Exposure, EMDR en een activerend sportprogramma.

In deze 4-daagse opleiding leer je alles over het toepassen van Exposure en EMDR bij posttraumatische stressstoornis (PTSS). In de twee lesdagen leer je over de nieuwste inzichten in het toepassen van deze therapievormen, werken met cliënten met ernstige (‘complexe’) PTSS, comorbiditeit (o.a. psychose, conversiestoornis) en angstregulatie. Tijdens de 2 stagedagen bij PSYTREC – tussen dag 1 en 4 -, loop je mee met behandelaren en ben je observant bij hun behandelsessies en het multidisciplinair overleg.

Highlights:

  • De nieuwste bevindingen op het gebied van traumabehandeling
  • Behandeling van ‘complexe’ cliënten met bijvoorbeeld persoonlijkheidsproblematiek of conversie
  • Inzicht in het fenomeen “hervonden herinneringen” en implicaties hiervan voor de behandeling
  • Toevoegen van Rescripting technieken bij het verwerken van trauma’s

Voor meer informatie of direct inschrijven: Klik Hier!

“De opleiding bij PSYTREC was echt gewéldig. Na mijn basiscursus EMDR en het traject bij de VGCt kon ik al goed uit de voeten met Exposure en EMDR, maar deze opleiding heeft zo veel verdieping gebracht. Vooral het meekijken bij PSYTREC vond ik erg leerzaam, en natuurlijk heel leuk om binnen te kunnen kijken bij zo’n gespecialiseerd centrum als PSYTREC!” – Marijke Vonk.

0 reacties:

Laat een reactie achter: