Learning Apart Together - LAT je mee?

Geplaatst op 24 April 2020

Bijna sneller dan het licht, zijn we massaal omgeschakeld naar online lunchen en borrelen, behandelen, maar ook online leren. Vrijwel alle Forta opleidingen gaan online door in een “virtual classroom”, maar met een echte docent. En we blijven dit doen zolang het nodig is. Na de persconferentie van afgelopen dinsdagavond lijkt dit nog tot 1 juni het geval. Terwijl we creatieve oplossingen bedenken voor de toekomst, wachten we de volgende berichtgeving van onze ministers af. 

En we zitten natuurlijk niet stil! We gaan gewoon door, samen lekker LATTEN. De meeste eerste LAT ervaringen zitten erop, de kinderziektes en beveiligingsissues zijn getackeld en het online opleiden voelt al bijna ‘normaal’.  

Om jullie nog meer online aan te bieden, buiten de reguliere opleidingen om, zijn we in samenwerking met onze docenten interessante webinars en online trainingen aan het voorbereiden. Op 1 mei starten we met het webinar:Slapen: een wake up call’ over het herkennen en (mee) behandelen van slaapstoornissen door Ciska Kevenaar, psycholoog bij Forta Groep. En in samenwerking met Gedachten Uitpluizen volgt op 14 mei het webinar ‘Hoe voorkom je langdurige zorgtrajecten in de GGZ? De psychosezorg kan eerder, beter en korter!’ door Mark van der Gaag, hoogleraar klinische psychologie, Vrije Universiteit Amsterdam.  

LAT je met ons mee?  

Volg Forta Opleidingen online en abonneer je hieronder op onze nieuwsbrief dan blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen. 

Blijf verstandig en gezond! 

Laat een reactie achter: