Learning Apart Together - Hoe lang nog...?

Geplaatst op 22 May 2020

Nou. Wij gaan in ieder geval nog even door!  

Forta Opleidingen biedt tot 1 juli alle opleidingsdagen die gepland staan nog steeds online aan. De opleidingsdagen die hierna starten of gepland staan zullen t.z.t. beoordeeld worden o.b.v. de berichtgeving die dan actueel is. Achter de schermen wordt er tot die tijd hard gewerkt en onderzocht wat de mogelijkheden zijn om op onze trainingslocaties en in samenwerking met de docenten weer volledig of deels en op verantwoorde wijze klassikaal de opleidingen te verzorgen.  

We realiseren ons ook heel goed dat niet iedereen staat te dansen en te springen over de digitale aanpassingen of juist om weer facetoface les te volgen. Voorlopig gaan we nog even zo door. Afgelopen week tijdens de persconferentie is er gesproken over versoepeling van de maatregelen, er mag weer meer en er kan weer meer. Maar jullie gezondheid en die van docenten blijft de allerhoogste prioriteit. 

Zoals al eerder met jullie gedeeld zijn wij zelf, maar ook onze docenten en deelnemers van verschillende opleidingen, erg enthousiast over de extra mogelijkheden die Learning Apart Together biedt. Daarom bieden we ondertussen al een aantal opleidingen VOLLEDIG online aan, organiseren we verschillende webinars en zijn we steeds meer online zichtbaar en benaderbaar. 

 

Zet maar in je agenda! 

Webinars:
5 juni 2020: Angst, een wake up call
19 juni 2020: Burn-out, een wake up call
23 juni 2020: Intensieve (Online) behandeling van PTSS met Exposure en EMDR
3 juli 2020: Depressie, een wake up call (link volgt)
Herhaling van het webinar ‘Hoe voorkom je langdurige zorgtrajecten in de GGz?’ onder leiding van Mark van der Gaag wordt aan gewerkt!

Wordt aan gewerkt! 

 Online Summerschool: “Krijg jij lekker de therapering
‘Geluk & Ellende’
‘ADHD’ 

Inschrijven kan nog! 

Online Learning
29 mei Mindfulness Based Cognitive Therapy vervolgopleiding CGt – Volledig Online!
15 juni Basisopleiding Cognitieve gedragstherapie (100 uur) Volledig Online! 

Learning Apart Together doe je met Forta Opleidingen!