Learning Apart Together: maar hoe gaan we nu verder?

Geplaatst op 26 June 2020

Afgelopen maanden zijn er waarschijnlijk veel veranderingen geweest in ieders leven; thuis, op het werk of in je omgeving. Bij Forta Opleidingen zijn we van de een op de andere week online gaan lesgeven, in plaats van (alleen maar) klassikaal. We zijn gaan LATTEN. Momenteel bewegen we ons in een fase waarin alles mogelijk begint te lijken. Met de vliegensvlugge opkomst van online learning, het grotere draagvlak en de technologische ontwikkelingen zijn bijvoorbeeld onze webinars tot stand gekomen. Daarnaast is er nieuw aanbod gepresenteerd waar er 100% online wordt lesgegeven én, zijn er testdagen geweest om een gecombineerde vorm van lesgeven te ontwikkelen, het zogenaamde ‘hybride’ lesgeven. Zo blijven we Learning Apart Together.

Wat betekent dit voor jou?

Wat er wanneer voor jou van toepassing is, wordt direct met jou via email gecommuniceerd. Tot 1 juli zijn de lesdagen nog online, na 1 juli zullen sommige opleidingen klassikaal voortgezet worden, al dan niet hybride. Sommige andere opleidingen blijven nog even online doorgaan of ronden online af. Dit is per opleiding van verschillende factoren afhankelijk en daarom kiezen we ervoor dit per opleiding te onderzoeken en te communiceren. Op deze manier kunnen we het zo prettig mogelijk voor iedereen organiseren in plaats van dat we één lijn trekken in de verschillende situaties.

Heb je vragen of opmerkingen over jouw opleiding, online lesgeven of heb je ideeën die je met ons wilt delen? Wij staan hier voor open, laat het ons vooral weten via info@fortaopleidingen.nl of op social media.

We hopen jullie snel weer te kunnen begroeten bij een van de opleidingen, hetzij klassikaal, hetzij online!

Hartelijke groet van ons gehele team!

Forta Opleidingen – Learning Apart Together

Erkend. Toegankelijk. Inspirerend.