Forta Opleidingen ontPOPt zich tot ware popcornbakkers!

Geplaatst op 03 December 2019

Op 28 & 29 november was Forta Opleidingen te vinden op het jaarlijks VGCT najaarscongres te Veldhoven. Een druk bezocht en tevens goed georganiseerd congres met veel cgt’ers, supervisoren en docenten als bezoekers! Een ware denkbeeldige snoepwinkel voor ieder opleidingsinstituut binnen de GGZ!

Het thema van het congres was Transitie in Progress. Geheel in stijl hebben wij ons deze dagen gericht op de transitie van een maiskorrel tot popcorn. Gewapend met popcornkraam, hebben wij geprobeerd iedere bezoeker te laten proeven van onze Forta-POPcorn. Onder de slogan “ontPOP jij je tot onze nieuwe docent?” hebben we enthousiaste nieuwe contacten gelegd, die wij snel zullen gaan opvolgen!

We hopen dat onze popcorn heeft gesmaakt naar meer en komen graag met jou in contact als je les wilt geven voor ons. Forta Opleidingen staat voor kwaliteit en hecht waarde aan een persoonlijke en pretentieloze benadering, waarin we openstaan voor dialoog. We zijn trots op deze Rotterdamse mentaliteit en niet geheel toevallig is ons kantoor hier ook gevestigd! We zijn blij zoveel nieuwe mensen ontmoet te hebben en kijken terug op twee waardevolle, gezellige dagen & bedanken een ieder die van onze popcorn heeft gesmuld.

OntPOP jij je tot onze nieuwe docent? Wij komen graag met jou in contact!
info@fortaopleidingen.nl | 010 – 262 07 36

Proud to Present, nu ook: Gratis Supervisorenopleiding!
Geïnteresseerd? Laat je belangstelling achter op info@fortaopleidingen.nl 

   

 

0 reacties:

Laat een reactie achter: