Forta Opleidingen en Kwaliteit

Geplaatst op 18 July 2019

Forta Opleidingen en Kwaliteit

Wist je al dat Forta Opleidingen sinds 2018 voorzien is van een ISO 9001 certificering? De ISO is wereldwijd de meest ingezette norm gericht op kwaliteitsbeheersing. Alles wat we doen bij Forta Opleidingen is door een onafhankelijke inspecteur getoetst en onderzocht. De conclusie was dat onze manier van werken voldoet aan de hoge eisen van deze internationale norm.

De certificering laat zien dat Forta Opleidingen streeft naar een voortdurende aandacht voor kwaliteitsverbetering om te kunnen garanderen dat onze producten en diensten voldoen aan de eisen van cursisten, docenten en beroepsverenigingen.

Daarnaast zijn we ook door het CRKBO-erkend. Dit betekent dat we voldoen aan de Kwaliteitscode voor  Opleidingsinstellingen voor kort beroepsonderwijs.

 Wat zeggen cursisten over ons?

Forta Opleidingen wordt beoordeeld met een 7,6. (juni 2018-2019)
Het betreft hier de beoordeling van onze administratieve taken rondom een opleiding.

Onze docenten worden beoordeeld met een 8,4. (juni 2018-2019)
Het betreft de beoordeling van de opleiding en deskundigheid van de docenten.

Wat zeggen docenten over ons?

Docenten beoordelen ons met een 7,8. (juni 2018-2019)

Forta Opleidingen en klantentevredenheid

Forta Opleidingen hecht veel waarde aan tevreden cursisten. Met toewijding, aandacht en kwaliteit biedt Forta Opleidingen daarom opleidingen die bijdragen aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. We onderscheiden ons door onze persoonlijke en pretentieloze benadering. We staan open voor een dialoog en we zijn geïnteresseerd in jouw suggesties en ideeën. We zijn trots op deze Rotterdamse mentaliteit en niet geheel toevallig is ons kantoor hier ook gevestigd!

0 reacties: