Doe mee met onze WIN actie en maak kans op…

Geplaatst op 30 April 2020

Jawel… een opleiding naar keuze*!

Het is een bizarre tijd en we reizen allemaal een andere reis en hebben allemaal een andere bestemming. Maar… accreditatiepunten halen gaat voor iedereen gewoon door! En daarom hebben we nu wel een hele leuke actie voor jullie bedacht. We verloten een GRATIS opleiding naar keuze* onder alle mensen die zich abonneren op onze nieuwsbrief en ons gaan volgen op LinkedIn tussen vandaag en 1 juni 2020! 

*Actievoorwaarden:
1. Je meldt je aan voor onze nieuwsbrief en volgt ons op “LinkedIn” voor 1 juni 2020. Als je onze nieuwsbrief al ontvangt doe je automatisch mee!
2. Je maakt kans op een opleiding naar keuze voor één persoon. Heb je je ingeschreven tussen 18 april en 31 mei 2020 voor een opleiding, dan kun je ook kiezen voor restitutie van het reeds betaalde cursusbedrag (je hoeft je inschrijving dus niet uit te stellen). De gratis opleiding is persoonsgebonden en kan niet ingewisseld worden voor geld.
3. Je maakt kans op een opleiding naar keuze uit ons aanbod tot 1 juni 2021. Wij zullen uiterlijk maandag 1 juni 2020 corresponderen over de uitslag.
4. Wij publiceren de naam van de winnaar op LinkedIn en over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd
5. Werknemers van Forta Opleidingen/Fortagroep zijn uitgesloten van deelname aan deze actie.