Coronavirus COVID-19 update (26-01-2022)

Geplaatst op 26 January 2022

Goed nieuws! We kunnen en mogen weer!

Daar waar mogelijk én gewenst zullen wij ons onderwijs klassikaal gaan hervatten. Een ieder die dit betreft zal hier in de komende dagen over worden geïnformeerd per mail.

We gaan er daarbij vanuit dat een ieder rekening houdt met de landelijk geldende maatregelen zoals bekend. Houdt er bijvoorbeeld rekening mee dat je kan worden gecontroleerd op een CTB (Corona Toegangsbewijs). Sommige van onze locaties zijn wettelijk verplicht om deze controle uit te voeren. Voor de meest actuele informatie adviseren wij ten alle tijden de website van de desbetreffende locatie hiervoor te raadplegen. Natuurlijk mag je ons hier ook voor contacten met vragen.  Daarnaast vragen we van een ieder elkaars ruimte te respecteren – op 1,5m – en een mondkapje te dragen wanneer je je op locatie van A naar B verplaatst.

Ten alle tijden blijft ook gelden: Heb je milde klachten, blijf thuis en laat je testen. Of doe een zelftest. Als de zelftest negatief is, ben je van harte welkom. Daarnaast raden we aan altijd een zelftest te doen voordat je een les op locatie gaat volgen.
Heb je ernstige klachten, een positieve testuitslag of kun je om andere corona gerelateerde redenen niet komen? Meld jouw absentie zo spoedig mogelijk, in elk geval vóór 8:30u,  bij de Frontdesk van Forta Opleidingen via info@fortaopleidingen.nl | 010 – 262 07 36. We zullen dan samen met jou en de docent(en) kijken of het mogelijk is om alsnog online aan te sluiten bij de les op locatie, mocht jouw gezondheid dat op dat moment toelaten. Deze uitzondering wordt alleen in overleg en voor corona gerelateerde redenen gemaakt.

Forta Opleidingen is blij met dit nieuws! We hopen jullie ook. Maak er wat moois van met elkaar!

*NB: Sommige opleidingen vinden nog steeds volledig online plaats, let dus goed op waar je voor staat ingeschreven!

 

Learning Apart or Together doe je bij Forta Opleidingen!

Laat een reactie achter: