Wil jij een GRATIS OPLEIDING naar keuze winnen? Dat kan!

Geplaatst op 19 July 2019

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn. Dan maak je direct kans op een GRATIS OPLEIDING naar keuze!

We hebben veel nieuws dat we heel graag met je willen delen. Schrijf je daarom nu in voor onze nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn. Dan houden we je een aantal keer per jaar op de hoogte van nieuwe opleidingen in ons aanbod, opleidingen in ontwikkeling, nieuwe inzichten uit wetenschappelijk onderzoek, politieke ontwikkelingen, bijzondere acties, evenementen en andere nieuwtjes die je niet wil missen. “Content delen en doorsturen wordt gewaardeerd!”

Uit de aanmeldingen op onze nieuwsbrief en volgers op Linked In, verloten we een gratis opleiding naar keuze! *

*Actievoorwaarden:
1. Je meldt je aan voor onze nieuwsbrief en volgt ons op “LinkedIn” voor 1 augustus 2019.
2. Je maakt kans op een opleiding naar keuze voor één persoon. Heb je je ingeschreven tussen 20 juli en 31 augustus 2019 voor een opleiding, dan kun je ook kiezen voor restitutie van het reeds betaalde cursusbedrag (je hoeft je inschrijving dus niet uit te stellen). De gratis opleiding is persoonsgebonden en kan niet ingewisseld worden voor geld.
3. Je maakt kans op een opleiding naar keuze uit ons aanbod t/m 1 augustus 2020. Wij zullen uiterlijk zaterdag 31 augustus corresponderen over de uitslag.
5. Wij publiceren de naam van de winnaar op LinkedIn.
6. Werknemers van Forta Opleidingen/Fortagroep zijn uitgesloten van deelname aan deze actie.

0 reacties: