POH-GGZ 2017

Geplaatst op 25 April 2017

Wat weet jij al over het vak

POH-GGZ?

Het POH-GGZ vak is een vrij nieuw begrip in de Nederlandse gezondheidszorg. De functie wordt voornamelijk ingevuld door psychologen, maatschappelijk werkers en sociaal psychiatrisch verpleegkundigen. Als POH-GGZ fungeer je samen met de huisarts als voordeur voor de geestelijke gezondheidszorg. Dit betekent dat mensen met een breed scala aan psychische klachten gezien worden, een uitdagende taak!

De cursus POH-GGZ van Forta Opleidingen biedt handvatten voor professionals die in deze functie werkzaam (willen) zijn. De opleiding is verdeeld in vijf modules: Positionering, Kortdurende Interventies, Kind & Jeugd, Volwassenen en Ouderen. Iedere module is apart te volgen zodat professionals zich kunnen verdiepen in specifieke onderwerpen naar keuze.

In april gaan twee opleidingen van start, in Rotterdam en Amsterdam. Ontvang met de volgende code 100 euro korting op de totale opleiding: MC01024. Vermeld deze korting bij de inschrijving in het vak “opmerkingen”.
Wist u dat? Wanneer u een uitkering ontvangt van het UWV u mogelijk in aanmerking komt voor een tegemoetkoming in de kosten? Neem contact op met het UWV voor meer informatie hierover.

0 reacties:

Laat een reactie achter: