Docent in het zonnetje: Michelle Kuiper

Geplaatst op 26 March 2019

• Even voorstellen..

Mijn naam is Michelle Kuiper. Ik heb arbeids- en organisatiepsychologie gestudeerd en ben me daarna verder gaan ontwikkelen in de gezondheidszorg. Inmiddels ben ik GZ-psycholoog, CGT’er en supervisor VGCT. In het begin van mijn loopbaan werkte ik in de werving- en selectiewereld als assessmentpsycholoog. Daarna wilde ik mensen gaan behandelen en heb ik als therapeut gewerkt in de arbeid gerelateerde zorg en in de revalidatie. Sinds enkele jaren werk ik in de geestelijke gezondheidszorg zowel binnen de BGGZ als de SGGZ.

• Waarom lesgeven voor Forta Opleidingen?

Van jongs af aan heb ik affiniteit met lesgeven. Via mijn supervisor kwam ik uit bij Forta, omdat zij daar ook lesgeeft en haar positieve ervaringen bij Forta Opleidingen met mij deelde. Forta Opleidingen heb ik leren kennen als een frisse, ambitieuze organisatie waar veel mogelijk is en de lijnen kort zijn.

 

• Wanneer is een lesdag voor jou geslaagd en ga je tevreden huiswaarts?

Als een lesdag interactief is geweest, cursisten zich uitgenodigd gevoeld hebben om (kritische) vragen te stellen en eigen meningen en ervaringen te delen en als er ook nog gelachen is. Natuurlijk moet er ook iets geleerd zijn. Daarbij doe ik mijn best om te zorgen voor een veilige sfeer, waarin op een laagdrempelige manier veel geoefend wordt.

LES VOLGEN BIJ MICHELLE? Schrijf je nu in voor Basis CGT Rotterdam vanaf 23 mei 2019

0 reacties:

Laat een reactie achter: