Na de zomer starten met de basiscursus Cognitieve Gedragstherapie?

Geplaatst op 18 April 2018

Na de zomer starten met de basiscursus Cognitieve Gedragstherapie? Dat kan in hartje Amsterdam! Op donderdagen vanaf 6 september.

Docente Frederiek Stapel verzorgt de lessen. Zij is al vanaf het prille begin betrokken bij Forta Opleidingen en heeft veel ervaring in de gespecialiseerde GGZ. Naast haar eigen praktijk in Haarlem geeft ze supervisie en leertherapie.

Naast een inspirerende docent, zorgt Forta Opleidingen altijd voor een fijne leeromgeving. In Amsterdam verzorgen we deze lessen CGt basis op de volgende locaties:

MeetBerlage is een bruisende, laagdrempelige en sfeervolle plek waar je kan leren in het hart van historisch Amsterdam. Misschien leuk om te doen met je mede-cursisten: het team van MeetBerlage geeft met alle liefde even een rondleiding. Zo leer je naast CGt ook wat over de geschiedenis van dit gebouw.

Cinetol is een pand uit 1929 aan -hoe kan het ook anders- de Tolstraat in De Pijp in Amsterdam-Zuid. Het is door architect Leendert van der Vlugt ontworpen in de stijl van de Nieuwe Zakelijkheid. Sinds 1978 is het beschermd als rijksmonument. Inmiddels is Cinetol een creatieve broedplaats met hart voor de wijk.

Enthousiast geworden? Er is nog plek!

CGt basisopleiding in Amsterdam. Start: 6 september 2018.

Klik hier voor meer informatie en alle data

 

0 reacties: